Teléfono977 36 58 60
Inici > Comunidades

Administració de finques Cambrils - Assesoria Josep Casadó

El dia a dia d'una comunitat de veïns pot arribar a ser molt complicat si no es gestiona amb unes pautes o protocols molt clars i transparents, tant en la relació entre veïns com davant tercers (industrials, administració pública, ajuntament, la mateixa administració...)

Per això posem a la seva disposició un equip professional (dos administradors de finques, un departament comptable amb assessorament fiscal, un departament de incidències/sinistres (aquest últim amb tot el suport del nostre Agent d'assegurances i el seu departament jurídic) per poder atendre i completar la gestió íntegra de la seva comunitat.

Comptem també amb l'assessorament tècnic necessari (arquitectes, aparelladors i industrials...) per poder resoldre tots els seus dubtes, incidències en relació amb les possibles obres de manteniment, reparació o conservació de la seva comunitat.

La llarga experiència professional en aquest camp ens dóna la capacitat suficient per encarar els problemes i conflictes comunitaris i resoldre’ls amb la màxima garantia d’èxit; tant davant tercers com a conciliadors interns.

Som especialistes en el cobrament a morosos, primer amb requeriment voluntari per pagar el deute, i en cas necessari, via judicial; despeses del qual aniran sempre a càrrec del veí moros.

Així mateix, i mes ara en els moments actuals, analitzem totes les despeses ordinàries i extraordinàries per arribar a una disminució màxima de les quotes dels propietaris.

Característica important és el fet que cada comunitat és titular del seu compte bancari, i es necessitem un mínim de tres signatures per qualsevol operació (president-vicepresident-administrador). Amb la conseqüent tranquil·litat per tots.

Accedeixi a l'Àrea Privada
per clentes
Últimes notícies
Recientemente ha entrado en vigor del nuevo Real Decreto 513/2017, de 22 de mayo, por el que se aprueba el nuevo Reglamento de instalaciones de protección contra incendios (RIPCI), y que...
¿Tienes problemas con la señal de antena de televisión? La reciente puesta en marcha de la telefonía 4G que utiliza la banda de los 800MHz provoca en algunas...
Els edificis en règim de propietat horitzontal hauran de ser accesibles abans del 4 de desembre de 2017 per que les persones amb discapacitat puguin utilitzar tots els espais comuns,...
Comunicacions
ON SOM
Sol·liciti pressupost
sense compromís