Teléfono977 36 58 60
Inici > Gestoria
FlechaRoja

Assessoria Josep Casadó

Volem estar al seu costat des de el naixement de la seva empresa, ajudant ‘lo des de la base, des de la seva primera idea per poder engendrar el projecte.

Així, li oferim el nostre servei de consultoria fiscal, comptable, laboral i jurídica per que pugui estar sempre ben recolzat en totes y cadascuna de les decisions empresarials que hagi de prendre.

Estarem amb vostè per que pugui triar la millor opció de forma de identitat mercantil, el seu millor sistema fiscal, la seva millor forma de contractació de treballadors i, fins i tot, la seva millor manera de gestionar-ho tot plegat, amb la nostra supervisió o des de les nostres oficines, sempre amb la màxima implicació per part nostre.

Podem acompanyar-lo en aquest camí a través dels nostres serveis d'assessorament que sempre seran personalitzats segons les necessitats de cadascú, i les seves necessitats.

Podem encarregar-nos de la gestió integral de la seva comptabilitat o podem fer una supervisió de la mateixa; podem encarregar-nos de la gestió laboral de la seva empresa o podem oferir el nostre assessorament; podem encarregar-nos de calcular i tramitar els seus impostos o podem fer la seva presentació telemàtica … El primer sempre es el client, i nosaltres ens adaptem.

Últimes notícies
Gran éxito se ha agotada la emisión en pocos días. les mantendremos informados de nuevas emisiones.
¡Abrimos Nueva Oficina! Josep Casadó Assessors   esta de estreno, abrimos una  nueva oficina  en Cambrils, ubicada en calle Galceran Marquet, 4 , deseando...
La bona marxa del mercat laboral generarà un creixement de la contractació durant la campanya Setmana Santa del 8% respecte a l'últim any, el que situarà aquest...
Articles d'actualitat
NOVEDADES EJERCICIO 2013: Formas de presentación de la declaración A partir de la declaración correspondiente al ejercicio 2013, las formas de presentación de...
ON SOM
Sol·liciti pressupost
sense compromís
Assessorament online
¡Faci click aquí!