Teléfono977 36 58 60
Inici > Inicio > Legal

Condicions legals

www.josepcasado.com és un domini propietat de GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS SL. amb CIF: B-43594084, empresa inscrita en Registre Mercantil de Tarragona, al tom 1558, Foli 1, Fulla T-20072.

Pot contactar amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic: info@josepcasado.com, o ben trucant al telèfon 977365860

Les presents condicions legals s'exposen als usuaris del lloc web www.josepcasado.com en totes i cadascuna de les pàgines, perquè les llegeixi, les imprimeixi, arxivi i accepti a través d'internet.

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació sense reserves de les presents condicions legals, que l'usuari afirma comprendre íntegrament. L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web i els serveis que s'ofereixen en el mateix per a la realització d'activitats contràries a la llei i a respectar en tot moment les presents condicions legals.

 

DRETS D'AUTOR

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS SL informa que en el seu lloc web www.josepcasado.com els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web es troba plenament protegit pels drets d'autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits excepte el nostre consentiment exprés.

 

QUEDA PROHIBIDO

 

RESPONSABILITAT

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L no serà responsable en cap cas de: