Teléfono977 36 58 60
Inici > Inicio > Privacidad

Política de privacitat

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L, en compliment de la Llei Orgànica, 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i de la seva normativa de desenvolupament, estableix la següent política de protecció de dades amb la finalitat fonamental de garantir i protegir la privadesa de les dades personals.

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L, informa a tots els seus usuaris de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, propietat de GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L, i sota la seva responsabilitat, degudament registrat en l'Agència de Protecció de Dades.

L'enviament de dades personals a través dels mitjans que GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L posa al seu abast en la web www.josepcasado.com, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades per a ús intern, així com a l'enviament de comunicacions via electrònica o escrita amb informació publicitària i/o de màrqueting, i permet que GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L comuniqui tals dades a altres empreses amb la finalitat de que li informin sobre els productes o serveis que comercialitzin.
Si l'usuari no desitja rebre comunicacions futures pot indicar-nos-ho en l'adreça de correu electrònic info@josepcasado.com
Utilitzem la seva adreça IP per ajudar a diagnosticar problemes amb el nostre servidor i per administrar el nostre lloc web. La seva adreça IP i correu electrònic s'utilitzen per ajudar a identificar-li i per recopilar informació demogràfica.

 

DRETS

L'usuari podrà exercir els drets d'accés, cancel•lació, rectificació i oposició que expressament reconeix la LOPD.
Per a l'exercici de tals drets l'usuari haurà de dirigir per escrit una sol•licitud degudament signada a la següent adreça de correu electrònic: info@josepcasado.com amb les dades següents: Nom i cognoms de l'interessat, fotocòpia del DNI o passaport, petició en què es concreta la sol•licitud, data i signatura de l'interessat.
Prèviament a dits modificacions GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L es posarà en contacte via email o telefònica per corroborar aquests canvis o modificacions.

 

DADES VERACES

L'usuari es compromet a emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, complets i actuals. Si l'usuari introdueix dades pertanyents a una altra persona, es donarà per fet que té consentiment exprés per a això d'aquesta persona. L'usuari que així procedeixi serà l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats.

 

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L ha implementat totes mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat a les dades personals facilitades pels usuaris en la web www.josepcasado.com
En qualsevol cas, l'usuari ha de tenir en compte que en Internet cap mesura de seguretat és inviolable al 100%, per la qual cosa li recomanem que llegeixi els nostres "Consells de seguretat"

 

CONSELLS DE SEGURETAT

Com li diem, Internet no és infalible, però existeixen certes mesures o accions que podem realitzar per tractar de minimitzar els riscos d'una manera substancial.
A continuació li detallem una sèrie de pràctiques molt beneficioses per a la seva seguretat en Internet: