Teléfono977 36 58 60
Inici > Inmobiliaria
FlechaRoja

IMMOBLES

Edificio

VOLEM VENDRE-LI UN PIS!!

Volem ajudar-lo a comprar el que més li convingui i s'adapti a les seves necessitats.

Li oferim un nou concepte en el sector immobiliari. No estem a favor del venedor, sinó que volem treballar pel comprador.

Una vegada ens indiqui les seves necessitats, prioritats, pressupost... Nosaltres començarem la recerca del seu futur habitatge, local... treballant el mercat i seleccionant per vostè les ofertes més atractives i que més s'ajustin a la seva idea.

Podem estalviar-li temps i diners. Ja que li seleccionem el producte i una vegada "escollit" per vostè negociem les condicions (sempre a la baixa) amb el venedor.

Tanmateix li oferim els nostres serveis jurídics-fiscals per poder trobar la millor opció fiscal/econòmica en la compra de la seva vivenda/apartament/local...

I una vegada signada la escriptura davant de Notari, també podem continuar la tramitació de la mateixa davant la Oficina Liquidadora de la Generalitat (impostos) i del Registre de la Propietat corresponent.

Intentem, de totes les maneres, facilitar-li al màxim la selecció i compra de la vivenda/local/parcel·la..., i, com no, rebaixar-li al màxim l’import total de la operació.

Inmobiliaria

Cercar Immoble

Adjudicat bancari
Cercar immoble per referència:


ON SOM
Sol·liciti pressupost
sense compromís