Teléfono977 36 58 60
Inici > Noticias > Finalitzacio termini declaracio anual sobre bens i drets a l estranger model 720 >
02/03/2017

Finalització Termini Declaració Anual sobre Béns i Drets a l'Estranger Model 720

El proper 31 de març finalitza el termini de la presentació de la Declaració Anual sobre Béns i Drets situats a l'Estranger MODEL 720.


Estan obligats a presentar aquesta declaració:


- Les persones que tinguin comptes bancaris (per exemple, un dipòsit), valors (per exemple, accions o fons d'inversió) o immobles a l'estranger valorats en més de 50.000 euros.

- Si un contribuent ja va presentar el model 720 en el passat, només haurà de tornar a presentar-ho si el valor dels seus béns augmenta en més de 20.000 euros, o si ha deixat de ser titular o autoritzat d'algun dels béns que va declarar.


No fer-ho pot comporta les següents sancions:


- En el cas d'incompliment de l'obligació d'informar sobre comptes en entitats de crèdit situades a l'estranger, la sanció consistirà en una multa de 5.000 euros per cada dada.

- La sanció serà de 100 euros per cada dada o conjunt de dades referides a un mateix compte, amb un mínim de 1.500 euros, quan la declaració hagi estat presentada fora de termini sense requeriment previ de l'Administració Tributària

-Finalment, a més a més, la no presentació es considerarà infracció tributària i es penalitzarà amb una multa proporcional del 150% de l'import de la base de la sanció.


Font Oficial: Agència Tributària

Tornar a totes les notícies