La nova App per a clients de GENERALI t’ajudarà a gestionar les teves assegurances més ràpid i que et farà la vida més còmoda. A més, el portal client també està disponible en el teu ordinador i mòbil.

Controla el més important

Amb MI GENERALI podràs obtenir informació sobre les teves assegurances, conèixer l’estat dels teus sinistres i rebre informació actualitzada a través de les indicacions oportunes, i fins i tot podràs rebre informació actualitzada a través de newsletters, revista, etc.

Seguiment de grúa

Si en algun moment el teu cotxe et deixa tirat, podràs sol·licitar la grua mitjançant l’App i saber en temps real on és i quan arribarà.

Autoverificació de vehicles

Podràs pujar fotos i carregar informació en l’App. Sense necessitat de cites, ni visites de verificació abans de la contractació.

El meu estalvi i inversió

Estigues al corrent de la posició financera i l’evolució dels teus productes d’estalvi en qualsevol moment.

Doctor 24 hores

Sempre que ho necessitis, tindràs a la teva disposició assistència mèdica a través de trucada o vídeo trucada. També podràs rebre receptes al teu mòbil. Les 24 hores del dia.

Club Més que Assegurances

Gaudeix de descomptes en més de 300 marques de viatges, oci, restauració, tecnologia, moda … de proveïdors de primer nivell i coneix el que has estalviat per ser de GENERALI.

Descargar App Store

Descargar Google Play