Estem al teu costat
assessorant-te en les decisions de la teva empresa

Nosaltres

Un servei àgil i de proximitat

Assessorament integral per a autònoms, petita i mitjana empresa, amb més de 25 anys d’experiència.

Sabem que és tan important l’assessorament com l’agilitat en la nostra resposta. Estem sempre preparats per atendre les necessitats de la teva empresa en el moment necessari.
Vint anys d’experiència ens donen la solvència necessària per saber com tractar cada inquietud, consulta, problema com si fos nostre…
Sempre amb empatia i posant-nos en la teva pell, però alhora assessorant amb la màxima professionalitat.
El nostre equip està format per Graduats socials, Administradors de finques, Mediadors d’assegurances i Agents de la Propietat immobiliària. Comptant sempre amb sinergies amb professionals de sectors relacionats en els nostres serveis (arquitectes, enginyers, economistes, advocats) tots ells amb solvència contrastada.

Assessorament i gestió en les diferents parts; fiscal, comptable, laboral i jurídica perquè la teva empresa estigui al dia de totes les obligacions empresarials.

Assesorament fiscal

Gestionem tota la documentació tributària i totes les notificacions que es generin perquè puguis estar tranquil.

Assesorament comptable

Gestió i assessorament perquè la comptabilitat sigui un instrument de control i gestió de la teva empresa i puguis saber la situació financera de la teva empresa en tot moment.

Assesorament laboral

Gestió i assessorament en les diferents modalitats de contractes, moments de crisi de l'empresa, expedients o incidències.

Assesorament jurídic

El nostre equip d'assessors legals s'encarrega d'oferir tota la informació normativa i lleis en qualsevol conflicte que pugui sorgir en la teva empresa.

Truca'ns sense compromís i parlem del que podem fer per la teva empresa