Condicions legals

www.josepcasado.com és un domini propietat de GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS SL. amb CIF: B-43594084, empresa inscrita en Registre Mercantil de Tarragona, al tom 1558, Foli 1, Fulla T-20072.

Pot contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic: info@josepcasado.com, o ben trucant al telèfon 977365860

Les presents condicions legals s’exposen als usuaris del lloc web www.josepcasado.com en totes i cadascuna de les pàgines, perquè les llegeixi, les imprimeixi, arxivi i accepti a través d’internet.

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació sense reserves de les presents condicions legals, que l’usuari afirma comprendre íntegrament. L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web i els serveis que s’ofereixen en el mateix per a la realització d’activitats contràries a la llei i a respectar en tot moment les presents condicions legals.

DRETS D’AUTOR

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS SL informa que en el seu lloc web www.josepcasado.com els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web es troba plenament protegit pels drets d’autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits excepte el nostre consentiment exprés.

QUEDA PROHIBIT

  • Realitzar accions que puguin produir en el lloc web o a través del mateix per qualsevol mitjà qualsevol tipus de dany als sistemes de www.josepcasado.com o a tercers.
  • Realitzar sense la deguda autorització qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta, l’enviament de correus massius (“spaming”) o enviament de grans missatges amb la finalitat de bloquejar servidors de la xarxa (“mail bombing”)
  • GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L. podrà interrompre en qualsevol moment l’accés al seu lloc web www.josepcasado.com si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions generals.

RESPONSABILITAT

GABINET D’ASSESSORIA CAMBRILS S.L no serà responsable en cap cas de:

  • Les fallades i incidències que poguessin produir-se en les comunicacions, esborrat o transmissions incompletes de manera que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius
  • La producció de qualsevol tipus de dany que els USUARIS o tercers poguessin ocasionar en el lloc web.
  • Les aportacions, a manera d’opinions o comentaris, que puguin realitzar els usuaris sobre els productes oferts, els articles, o qualsevol altre contingut present en el lloc web. *GABINET D’*ASSESSORIA CAMBRILS S.L. declina qualsevol tipus de responsabilitat sobre aquest tema, reservant-se el dret d’eliminar aquells comentaris fora de to o inadequats.