El primer pas és triar l’habitatge més adequat.

És una decisió que heu de prendre amb tranquil·litat, tenint en compte els factors personals i econòmics.

Reviseu la ubicació i l’estat de la finca, investigueu la zona i el veïnat. Consulteu les despeses habituals de l’habitatge com la contribució municipal, despeses de comunitat, taxes d’escombraries, etc.

Un cop triat l’habitatge i iniciat el procés de compra, abans de l’escriptura davant notari, es recomana signar un document previ, conegut popularment com arres, en què el comprador lliurarà al venedor una quantitat a compte del preu total.

Si l’acord es trenca per part del comprador perdrà les arres i si és per culpa de venedor, aquest haurà de tornar el doble de la quantitat acordada.

Abans de signar les arres o comprar, assegureu-vos de qui us ven la propietat, consulteu si l’immoble té alguna càrrega i si està al dia de totes les despeses. També haureu d’acordar com es repartiran les despeses de la compravenda (tràmits, notari, registre, gestors, etc.).

Compteu amb el nostre departament immobiliari i us assessorarem en tot el procés de compra, des de la recerca i tria de l’habitatge adequat, comptant amb el nostre ampli estoc, fins a l’assessorament posterior del pagament d’impostos.

Telèfon immobiliària: 657 14 14 85